Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

10 weken slank plan

Het 10 weken Slank Plan is de methode om in 10 weken tijd 5 tot 15 kilo af te vallen. Er wordt een beroep gedaan op je gezond verstand; niet te veel suiker, niet te veel vet, maar wel lekker.
De Weekmenu’s zijn praktisch – het hele gezin eet mee!
De Recepten zijn trendy en lekker – vlees, vis en vegetarisch, snel en makkelijk te maken.
Het Beweegplan is een plan waar iedereen die kan wandelen, aan deel kan nemen. Je maakt hierbij gebruik van de Stappenteller. Het Beweegplan is geschreven door het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen.
Het Gedragsveranderplan geeft je alle informatie om je afslankpoging succesvol te volbrengen en is gebaseerd op de health-en dietcounselingmethode. Dit is mede bedoeld om na je geslaagde lijnpoging je streefgewicht te behouden.
Het Kinderplan geeft praktische informatie voor ouders om kinderen gezond te laten eten. Er zijn tips voor kinderen met (neiging tot) overgewicht. Ook is er een dagmenu en gewichtstabel voor peuters, kleuters en schoolkinderen.
De Calorieëntabel kun je gebruiken om van gezonde (en ongezonde!) producten op te zoeken hoeveel energie ze leveren.
De Stappenteller registreert feilloos hoeveel stappen je zet op een dag, is heel eenvoudig in gebruik, geeft aan hoeveel calorieën je verbruikt en het aantal kilometers dat je loopt.
Alle ingrediënten voor een geslaagde afslankpoging!

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

631 volgers